قوانین به اشتراک گذاری

مدیر          تیر ۱۳۹۵ ۲۷          آموزش, تنظیمات

[تعداد: 1    میانگین: 5/5]
قوانین اشتراک گذاری برای تنظیم قوانین به اشتراک گذاری اطلاعات بین کاربران در سلسله مراتب نقش ها استفاده می شود. در ویتایگر فارسی دسترسی پیش فرض به رکوردهای crm بر روی حالت عمومی تنظیم شده است و بدین معنی که همه کاربران همه رکوردها را می توانند ببینند. وقتی که قوانین به اشتراک گذاری بر روی حالت خصوصی تنظیم می گردد، کاربران فقط رکوردهایی را می توانند ببینند که به آنها اختصاص داده شده است یا رکوردهای کاربران زیر مجموعه آنها در بخش نقش ها. این قوانین همچنین به شما کمک می کند تا قوانین به اشتراک گذاری سفارشی برای به اشتراک گذاری اطلاعات با نقش های خاص، زیر نقش ها و گروه ها تنظیم کنید.

توجه! کاربران ادمین می توانند همه رکوردها را صرف نظر از نقش، پروفایل و قوانین به اشتراک گذاری ببینند.

ویژگی ها

قوانین به اشتراک گذاری به شما قابلیت تنظیم دسترسی های زیر را بر روی کلیه کاربران در سی آر ام ویتایگر می دهد.

۱ خصوصی کاربران فقط می توانند رکوردهای اختصاص داده شده به آنها و رکوردهای کاربران زیر دسته آنها را ببینند.
۲ عمومی/فقط خواندنی همه کاربران می توانند همه رکوردها را ببینند اما نمی توانند آنها را ویرایش یا حذف کنند.
۳ عمومی/خواندن، ایجاد، ویرایش هر کسی می تواند رکوردها را ویرایش کند اما نمی تواند آنها را حذف کند.
۴ عمومی/خواندن، ایجاد، ویرایش، حذف هر کسی می تواند رکوردهای دیگری را مشاهده ، ویرایش و حذف کند.

تنظیم قوانین به اشتراک گذاری کلی سازمان


این قابلیت شما را قادر میسازد تا قوانین به اشتراک گذاری را در درون سازمان خود پیاده سازی کنید. به طور پیش فرض این قوانین در حالت عمومی می باشد. شما می توانید این قوانین را مطابق خواسته خود تغییر دهید، مراجل زیر را دنبال کنید:

  1. بر روی آیکن چرخدنده Setting.png در بالا سمت چپ کلیک کرده و به تنظیمات برنامه بروید.
  2. در بخش کنترل دسترسی و کاربران گزینه قوانین به اشتراک گذاری را کلیک کنید.
  3. با انتخاب گزینه مورد نظر دسترسی ها را تغییر داده و ذخیره کنید.

قوانین به اشتراک گذار یمش خص میکنند که چه رکوردهایی را کابر می تواند ببیند، از آن طرف، پروفایل اعمالی را که کاربر می تواند بر روی رکوردهایی که می تواند ببیند انجام دهد را تعیین می کند.

برای اینکه تفاوت بین سطح دسترس در پروفایل و قوانین به اشتراک گذاری را بفهمید و بیابید که چگونه این دو همزمان عمل می کنند جدول زیر را بررسی کنید.

دسترسی های پروفایل خواندن خواندن + نوشتن خواندن + نوشتن+ حذف
قوانین به اشتراک گذاری
خصوصی کاربران فقط می توانند رکوردهای خود و رکوردهای کاربران زیر دسته خود را بخوانند.

آنها نمی توانند رکوردهای کاربران همرده و بالا دستی خود را بخوانند/ویرایش و حذف کنند.

کاربران می توانند رکوردهای خود و کاربران زیر دسته خود را بخوانند و بنویسند.

آنها نمی توانند رکوردهای کاربران همرده و بالا دستی خود را بخوانند/ویرایش و حذف کنند.

کاربران می توانند رکوردهای خود و کاربران زیر دسته خود را بخوانند و بنویسند و حذف کنند.

 

آنها نمی توانند رکوردهای کاربران همرده و بالا دستی خود را بخوانند/ویرایش و حذف کنند.

عمومی / خواندنی کاربران فقط می توانند رکوردهای همه کاربران را بخوانند.

آنها نمی توانند رکوردهای دیگران را ویرایش و حذف کنند.

کاربران می توانند رکوردهای خود و کاربران زیر دسته خود را بخوانند و بنویسند.

آنها می توانند بخوانند اما نمی توانند رکوردهای کاربران همرده و بالا دستی خود را ویرایش و حذف کنند.

کاربران می توانند رکوردهای خود و کاربران زیر دسته خود را بخوانند و ویرایش و حذف کنند.

آنها می توانند بخوانند اما نمی توانند رکوردهای کاربران همرده و بالا دستی خود را ویرایش و حذف کنند.

عمومی / خواندن + نوشتن کاربران می توانند فقط رکوردهای همه کاربران را بخوانند. کاربران می توانند فقط رکوردهای همه کاربران را بخوانند و بنویسند. کاربران می توانند رکوردهای خود و کاربران زیر دسته خود را بخوانند و ویرایش و حذف کنند.

کاربران می توانند فقط رکوردهای خود و کاربران زیر دسته خود را بخوانند و بنویسند و نمی تواند آنها را حذف کند.

عمومی / خواندن + نوشتن + حذف کاربران می توانند فقط رکوردهای همه کاربران را بخوانند. کاربران می توانند فقط رکوردهای همه کاربران را بخوانند و بنویسند.

کاربران نمی توانند رکوردهای همرده ها و زیر مجموعه های خود را حذف کند.

کاربران می توانند رکوردهای همه کاربران را بخوانند و ویرایش و حذف کنند.

نسخه زبان اصلی جدول

تنظیم قوانین اشتراک گذاری سفارشی


قوانین سفارشی بدین منظور استفاده می شوند تا کاربران زیر دستی بتوانند بر روی رکوردهای کاربران بالا دستی اعمالی را انجام دهند. به عبارت دیگر، شما به عنوان یک کاربر رده بالا، می توانید به زیر کاربران خود اجازه دیدن رکوردهای خود را بدهید. با استفاده از تنظیم قوانین اشتراک گذاری بر روی عمومی نیز می توانید این دسترسی را هم بدهید اما منظور اینجا این هست که فقط به گروه، نقش و زیر نقش انتخابی و زیر مجموعه شما این دسترسی داده شود.

برا یمثال مدیر فروش دارای نقشی بالا تر از مسئول فروش است. اگر قوانین اشتراک گذاری بر روی حالت خصوصی باشد، مدیر فروش می تواند رکوردهای مسئول فروش را ببیند اما مسئول فروش نمی تواند رکوردهای مدیر فروش را ببیند، مدیر فروش می خواهد دسترسی بر روی رکوردها خود به مسئول فروش خود بدهد. حال تنظیم قوانین اشتراک گذاری به حالت عمومی یعنی هر کسی می تواند رکوردهای مدیر فروش را ببیند. تنظیم قوانین اشتراک گذاری سفارشی به مدیر فروش این قابلیت را می دهد که منحصرآ دسترسی لازم را به نقش مسئول فروش بدهد.

مراحل زیر را جهت تنظیم قوانین اشتراک گذاری سفارشی دنبال کنید.

  1. در صفحه قوانین اشتراک گذاری، در جلو ماژول مورد نظر بر روی دکمه مورد نظر کلیک کنید.
  2. سپس بر روی افزودن قانون سفارشی کلیک کنید.
  3. در پنجره باز شده قوانین سفارش خود را تنظیم کنید.

sharing rules1

sharing rules2
a. گزینه ای که رکوردهای آن باید دسترسی داده شود را انتخاب کنید(بالا دستی)

b.گزینه ای که باید به رکوردهای بالا دستی دسترسی پیدا کند را انتخاب کنید(زیر دست)

c. مقدار دسترسی به رکوردها را مشخص کنید.

به همین صورت شما می توانید قوانین اشتراک گذاری سفارشی برای به اشتراک گذاشتن اطلاعات با نقش ها، زیر نقش ها و گروه ها ایجاد کنید.

توجه! شما برای هر ماژول باید منحصرآ قوانین سفارشی را ایجاد کنید.


مطالب مشابه

نظرات